Ulike spill til ulike spillere

Det å spille på nett er svært populært, og det er kanskje ikke så rart når du tenker på hvor mange forskjellige typer spill man kan finne på nett i dag. For uansett om du liker å spille pengespill, game sammen med vennene dine eller å løse fugler kryssord, så finnes det noe for deg. Her får du en liten introduksjon til noen av de typene spill du kan finne, og som du kommer til å se er det spill som både passer for de som har en veldig smal interesse, og spill som nesten alle har spilt.

Ofte assosierer vi forskjellige spill med forskjellige typer mennesker, og selv om det absolutt er sannhet i dette, er det også mange spennende spill man kanskje ikke prøver fordi man ikke tror at man er i den målgruppen spillet er laget for. Her skal vi se på noen forskjellige typer spill, og prøve å gå litt dypere inn i hvorfor de kanskje passer til flere typer spillere enn man kanskje skulle tro.

Fugler kryssord

Kryssord er noe vi stort sett assosierer med de eldste i familien, men sannheten er at kryssord kan være skikkelig god trening for hjernen. Både kryssord og andre typer spill der man engasjerer den kognitive delen av hjernen har vist deg å være veldig bra i forhold til å forbedre konsentrasjonen vår, og er i tillegg noe som kan hjelpe deg med å slappe av etter en travel dag på jobb. Så enten det er fugler kryssord eller kryssord som handler om kjendiser, vitenskap eller noe helt annet, er det mange gode grunner til å prøve det!

Og hei, det er ingen som sier at det må være fugler kryssord, men det er overraskende spennende, for du lærer masse om fugler underveis hvis du ikke allerede føler deg som ekspert.

Age of War

En annen type spill er krigsspill, og age of war er et godt eksempel på et spill der man ikke bare spiller, men også lærer noe. Man lærer ikke om fugler, men man lærer om våpen og krigføring gjennom historien. Dette er et spill som er mindre avslappende, men har mye mer spenning. Dette spillet passer derfor perfekt hvis du har lyst til å koble av litt og forsvinne inn i en annen verden. Det krever ikke noe av deg rent intellektuelt, men det krever konsentrasjon og fokus, noe som gjør det til et spill som passer fint hvis du ikke skal legge deg helt enda – for du kan rett og slett bli litt gira.

Poker

Poker er et spill de aller fleste har spilt, enten det har vært for penger på en casino i utlandet, eller i friminuttet på ungdomsskolen.

Det er et spill som er perfekt hvis du har lyst til å bli bedre til å spille med strategi og ikke minst er det er sosialt spill som du kan kose deg med sammen med andre. Hvis du vil kan du spille det på nett også, noe som gjør at du ikke er avhengig av å finne noen å spille med – for på nett er det aldri bare du som vil spille.