Derfor har betting på eSport blitt så populært

Videospill har tatt verden med storm og mange har laget seg lukrative karrierer ved å spille videospill. Hvis du leser denne artikkelen, er nok kjent med youtube og twitch. I denne artikkelen skal jeg gå over 3 veier du kan gå for å finne ut om du ønsker å få litt ekstra ut av videospillinga.

Youtube og twitch

Tjen-penger-med-videospill-1

Det er enormt mange videoer om videospill på youtube. De har en ganske enkel modell: desto flere som ser på videoene dine, desto mer tjener du! Det er litt mer enn bare det. Du må bli akseptert som en youtube-partner som krever at du er noenlunde populær. 100 000 seere gir mellom 500 og 2500 amerikanske dollar, men for å komme seg dit må du finne en nisje som du kan tjene på. Det skader ikke å være flink til å redigere videoer heller, det er ikke lenger nok å bare filme seg selv spille spill og tro at du kommer til å bli populær av det.

Twitch er veldig likt, men her behøver du ikke like mange som ser på. Det viktigste er at seerne dine liker deg og at du skaper et godt forhold til seerne dine.

eSport

Tjen-penger-med-videospill-2

Hvis du er virkelig god, kan du prøve deg på eSport. Store turneringer med skyhøye gevinster om du vinner. Dette er for de aller færreste, her må du være blant de beste av de beste. Er du god nok kan du bli med i klubber eller team hvor du kan få lønninger og gjøre karriere. Ingenting stopper deg fra å gjøre flere av disse, faktisk så bruker veldig mange eSport utøvere twitch og youtube for å tjene litt ekstra, og mange ser på sine favoritter spille.