Dette er de beste fotballspillene

Fotball er en av de aller største idrettene i hele verden, og derfor kommer det nok ikke som en overraskelse at fotballspill er skikkelig populære. Men hvilke fotballspill er de beste? Hvis du vet alt om fotball har du kanskje svaret i hodet allerede, men for alle de som har lyst til å utvide horisonten sin litt, tar vi sjansen på at ikke alle har spilt de spillene vi skal snakke om her.

Hvis du elsker alt om fotball, er det ofte ikke nok å bare se på kampene på TV eller å spille fotball selv. Hvis man elsker alt om fotball er nemlig sannsynligheten ganske stor for at man ønsker å integrere det på mange forskjellige måter. Og fordi det er mange som liker å spille, er det derfor helt naturlig at det er mange som elsker å spille fotballspill.

Alt om fotball-spill

Vi bruker nettet til alt mulig i dag. Vi bruker det til å bestille pizza, date, finne ut av hvor mye vi kan kjøpe bil for på billånskalkulator dnb og til å spille – bare for å nevne noen få. Men det kan være greit å også kunne spille uten å være avhengig av nett. For selv om det er en veldig integrert del av hverdagen vår, kan man for eksempel ikke ta det med seg på hytta, men mange fotballspill trenger man heldigvis ikke internett for å spille. Uansett hvordan du liker å spille, skal du få noen tips til hvilke fotballspill du kan kjøpe.

  • PES (Pro Evloution Soccer) – Dette spillet har en del til felles med FIFA, der hovedpoenget er å bygge deg et lag, og ikke minst spille mot andre lag. Masse spenning og potensiale.
  • Football Star – Når det kommer til spill med fotball i fokus, er det mange som har taktikk, planlegging og ikke minst intens konsentrasjon som fundament. Dette spillet er litt annerledes, og er derfor den pausen du trenger, men som gjør at du fortsatt kan kose deg med fotball.
  • New Star Manager – Dette er et spill som skiller seg litt fra de andre. Her er du nemlig ikke spiller, men leder laget New Star FC til topps. Her må du tenke på hvordan du skal kontrollere spillerne dine både på og utenfor banen, noe som skaper en helt annen type spenning og dynamikk enn det mange andre spill der man spiller fotball gjør. Et fint og spennende avbrekk. For de som er fans allerede, er dette selvsagt oppfølgeren til New Star Soccer som er et superpopulært spill.
  • Score! Match – Dette er et spill som mange liker, og en av de kommentarene mange har når det kommer til dette spillet er at det faktisk er utrolig avhengighetsskapende. På den gode måten. Du som kan alt som fotball vet hvor gøy det er å spille multispillervideospill der du kan spille med folk fra hele verden, og med høy spenning og skikkelig god grafikk og bra animasjoner, er dette et spill som har blitt veldig populært. Spillet kan spilles med både iOS og Android, og er derfor lett å få adgang til.