Små dingser som gjør livet lettere

Samsung S21, har blitt en av de mest etterspurte mobiltelefonene på markedet. I denne artikkelen vil vi gå grundigere inn i hva som skiller denne modellen fra andre i samme prisklasse, samt gi deg noen tips til hvordan du får mest mulig ut av telefonen.

Samsung tilbehør

De fleste som eier en samsung s21 ønsker å beskytte den på best mulig måte, og det er her tilbehøret kommer inn i bildet. Det finnes et bredt utvalg av ulike typer tilbehør som kan brukes til å beskytte telefonen, og det er viktig å velge riktig type for ditt behov. For eksempel, hvis du ofte bruker telefonen i støvige omgivelser, kan det være lurt å investere i et Deksel som gir god beskyttelse mot støv og skitt. Hvis du derimot har en tendens til å miste telefonen din, kan det være lurt å kjøpe et deksel med innebygget beskyttelsesglas. Uansett hvilket behov du har, er det viktig å velge riktig type samsung s21 tilbehør for å gi telefonen din den beste mulige beskyttelsen.

Hva er samsung s21?

Samsung S21 er en smartmobil som ble lansert i januar 2021. Denne modellen er en oppgradering fra Samsung S20, og har en rekke nye funksjoner og forbedringer. Blant annet har denne modellen en bedre kamera, raskere prosessor, større batteri og ikke minst 5G-støtte. Selv om denne telefonen er dyrere enn sin forgjenger, så er det verdt pengene dersom du ønsker å ha en av de beste smarttelefonene på markedet.

Funksjoner

Samsung S21 har mange nye og forbedrede funksjoner sammenlignet med tidligere modeller. Her er noen av de viktigste: 

 • Forbedret kamera: Samsung S21 har et triple-kamera på baksiden, som gjør det mulig å ta bedre bilder enn noensinne. Kamerasystemet har også en ny zoomfunksjon som gjør det mulig å ta bilder fra avstand uten at de blir uskarpe. 
 • Bedre batteritid: Samsung S21s 5G-modell har et større batteri enn tidligere modeller, noe som gir den langvarig brukstid selv under intensiv bruk. 
 • Større skjerm: Samsung S21 har en 6,2 tommer AMOLED-skjerm, som er 0,5 tommer større enn på Samsung S20. 
 • Mer minne: Den nye telefonen kommer med 8 GB RAM og 128 GB internminne, noe som betyr at den er godt rustet til å håndtere store mengder data og applikasjoner.

Design

Designet på Samsung S21 er enestående. Den har en slank og elegant profil, og den buede skjermen gir den et futuristisk utseende. Den store kamerapanelet gjør at telefonen ser litt større ut enn den faktiske er, men dette er ikke noe problem. Telefonen ligger godt i hånden, og alle knapper og berøringspunkter er lett tilgjengelige.

Pros og cons av en samsung s21

Fordeler:

 1. God ytelse: Samsung s21 har en kraftig processor og mye RAM-minne, noe som gjør at den håndterer alle oppgaver uten problemer.

 2. Gode kameraer: Telefonen har to fremre kameraer og et bakre triple-kamera, noe som gir deg mulighet til å ta fantastiske bilder og videoer med telefonen.

 3. Solid byggkvalitet: Samsung s21 er laget av høykvalitetsmaterialer, noe som gjør at den føles veldig solid i handa.

 4. Stort batteri: Telefonen har et stort batteri på 4000mAh, noe som betyr at du kan bruke den i mange timer uten å måtte lade den opp igjen.

Ulemper:

 1. Dyr: Samsung s21 er noen av de dyreste smarttelefonene på markedet i dag, noe som kan være for mye for mange brukere.

 2. Ingen utvidbar lagring: Lagringskapasiteten på telefonen er ikke utvidbar, noe som betyr at du må velge riktig størrelse når du kjøper den.

 3. Utelatelse av en 3,5 mm jack: Telefonen har ingen 3,5 mm jack, noe som betyr at du må bruke et trådløst headset eller en adaptor hvis du ønsker å lytte til musikk via hodetelefoner.
 4. Mangel på offisielle tilbehør: Det er lite offisielt tilbehør tilgjengelig for denne telefonen, noe som kan begrense de kreative bruksmulighetene dine.

Iphone eller Samsung?

De to telefonene har mange forskjeller, så det er vanskelig å si hvilken som er best. Samsung S21 er først og fremst kjent for sitt kamera, som har en utmerket bildekvalitet. I tillegg har denne telefonen en god batteritid og en rask prosessor. iPhone er kjent for å være veldig brukervennlig, og har et intuitivt operativsystem. Dette gjør den enkel å bruke for nybegynnere. I tillegg har iPhone et godt kamera, selv om det ikke er like avansert som Samsung S21. Generelt sett er begge telefonene gode valg, men det avhenger egentlig av hva du prioriterer

Konklusjon

Samsung Galaxy S21 er en av de beste telefonene på markedet i dag. Den har et stilig design, en kraftig prosessor og et godt kamera. Telefonen er veldig brukervennlig, og det er enkelt å navigere seg rundt i menyene. Det er også mange forskjellige apper og funksjoner som gjør denne telefonen til et godt valg for mange brukere.